Camping Frankrijk
 1 mening over Camping Le Lac de la Siauve (fr)Schrijven - Printen  

laagste / gemiddelde / hoogsteReceptie6 / 6 / 6Netheid6 / 6 / 6Veiligheid6 / 6 / 6
Natuur7 / 7 / 7Activiteiten5 / 5 / 5Diensten5 / 5 / 5Accommodatie6 / 6 / 6

 1. 
Bas - 64 jaar - koppel - Nederland
 Verblijf : Augustus 2019 - 14 dagen - toegevoegd 22.08.2019
 Sterke punten : Die heb ik nog niet kunnen ontdekken. Oja, vanaf het te kleine plekje hadden we we een schitterend uitzicht over het Lac-de-Orgues.
 Zwakke punten : Had ruim van te voren per email contact gehad over het reserveren van een staanplaats voor de caravan. Hierbij aangegeven niet bij het zwembad of sanitair te willen staan. Ook had ik een laantje aangegeven waar wij in de schaduw wilden staan met de vraag welk plaatsnummer het zou worden. Helaas kregen we wel antwoord dat ze een mooi plaatsje voor ons zouden vastleggen maar zonder plaatsnummer. Bij aankomst kregen we een plaats tussen een sanitair en het zwembad in de volle zon !!! Na protest een ander plekje gekregen alleen paste de niet al te grote caravan daar niet fatsoenlijk op. Na een poosje manoeuvreren met de caravan kwam een Franse buurman helpen. Hij had diezelfde dag hetzelfde plaatsje aangewezen gekregen, maar zijn caravan paste daar helemaal niet.
Kortom : management komt gemaakte afspraken niet na. Douchewater is erg koud, geen vlakke veldjes en medio augustus waren ze al duidelijk het seizoen aan het afbouwen. Bij elkaar toch wel een tegenvaller.
Receptie : 6
Netheid : 6
Veiligheid : 6
Activiteiten : 5
Diensten : 5
Accommod. : 6
Natuur : 7Home
2004 Camping Frankrijk