Camping Frankrijk
 1 mening over La Jenny (fr)Schrijven - Printen  

laagste / gemiddelde / hoogsteReceptie8 / 8 / 8Netheid9 / 9 / 9Veiligheid8 / 8 / 8
Natuur9 / 9 / 9Activiteiten9 / 9 / 9Diensten8 / 8 / 8Accommodatie7 / 7 / 7
Naaktheid6 / 6 / 6Respect8 / 8 / 8

 1. 
Katleen - 48 jaar - familie - Frankrijk
 Verblijf : Augustus 2016 - 7 dagen - toegevoegd 25.08.2016
 Sterke punten : De sportieve activiteiten : er worden veel sportieve activiteiten aangeboden. Boogschieten, aerobics, sporttoernooien, tennis, biathlon ... Zelf heb ik deelgenomen aan de jogging, aquagym, aquazumba, stretching, yoga ... Ze worden bijna dagelijks georganiseerd. De lessen zijn goed.
Het padeltoernooi. We hebben in la Jenny kennisgemaakt met padeltennis. Misschien is La Jenny wel het enige naturistenpark dat over zo'n terrein beschikt !
Het zwembad : het rechthoekige bad is ongeveer 22 m lang en goed verwarmd. Er is een zone afgebakend om baantjes te zwemmen.
De ligging van ons chaletje type Frégate : rustig gelegen en net niet te ver van het zwembad (ongeveer 10 minuten lopen).
De chalet was klein, maar goed uitgerust : een oven, een koelkast, een koffiezetapparaat, 2 elektrische kookplaten.
De medaille-uitreiking op vrijdagavond : wie uitblonk in bepaalde activiteiten (boogschieten, schaken, biathlon, voetbal...), maakt kans op een medaille.
Een mooi strand.
Het winkeltje heeft echt vanalles, zodat je niet noodzakelijk vanaf de eerste dag terug het terrein af moet voor de inkopen. Lekker brood.
Vriendelijke bediening in het restaurant, goede rode wijn, lekkere pizza's.
De nabijheid van het Arcachon-meer met leuke dorpjes zoals Arès, L'Herbe. De duin van Pilat is met de auto wat verder (opgelet : veel files!), maar is ook bereikbaar met een overzetboot.
Het was voor ons allen een heel ontspannende en schitterende vakantie.

 Zwakke punten : Een pingpongtoernooi zou leuk zijn. Je kan niet rechtstreeks naar het strand (je moet een fietspad oversteken) en daarom moet je een klein stukje « gekleed » lopen.
Veel geklede volwassenen en tieners.
De matras van de bedden was niet zo comfortabel en de badkamer wat verouderd (met uitzondering van de gloednieuwe sproeier van de douche). Een dagmenu in het restaurant zou handig zijn, om wat afwisseling te brengen en de kostprijs wat te drukken (het loopt gauw op met wijn en dessert).
Receptie : 8
Netheid : 9
Veiligheid : 8
Activiteiten : 9
Diensten : 8
Accommod. : 7
Natuur : 9
Naaktheid : 6
Respect : 8Home
© 2004 Camping Frankrijk