Camping Frankrijk
 5 meningen over Domaine de Bélézy (fr)Schrijven - Printen  

laagste / gemiddelde / hoogsteReceptie7 / 8.2 / 10Netheid8 / 8.4 / 9Veiligheid9 / 9.8 / 10
Natuur8 / 8 / 8Activiteiten6 / 7.4 / 9Diensten7 / 7.8 / 9Accommodatie6 / 7.4 / 9
Naaktheid5 / 7.2 / 8Respect8 / 8.6 / 9

 1. 
katleen - 47 jaar - familie - Frankrijk
 Verblijf : Juni 2014 - 2 dagen - toegevoegd 15.07.2014
 Sterke punten : Het betreft een kort verblijf van een weekend met de tent.
Voor ons waren de sterke punten het mooie weer, de rust, het zwembad (heerlijk zwemmen in het grote bad of spelen in het kleinere zwembad), de pingpongtafels en de sauna.
Vriendelijke bediening in het restaurant en de snack.

 Zwakke punten : Heel weinig kinderen. De hoge prijs voor een overnachting in de maand juni. Bélézy heeft ook geen weekendformule. De dag van vertrek moest de auto al om 11 uur van het kampeerterrein en op de parking buiten geparkeerd te worden. Het vergt eigenlijk te veel tijd en organisatie om een tent juist voor de nacht te plaatsen. Het restaurant heeft een nieuwe uitbater. De nieuwe spijskaart van het restaurant en ook van de snack is ingewikkelder, beperkter en minder origineel dan de vorige. Het eten was gelukkig wel lekker.
Receptie : 7
Netheid : 8
Veiligheid : 10
Activiteiten : 6
Diensten : 7
Accommod. : 6
Natuur : 8
Naaktheid : 8
Respect : 9


 2. 
katleen - 47 jaar - familie - Frankrijk
 Verblijf : Augustus 2013 - 7 dagen - toegevoegd 06.09.2013
 Sterke punten : We hebben een week gekampeerd in het hoger gelegen gedeelte. Het was even zoeken naar een leuke plaats, maar eenmaal geïnstalleerd zaten we er heel goed. Zorg wel voor rotspinnen en een stevige hamer wanneer je een tent moet opzetten.
Het sanitair was steeds zeer netjes.
De vriendelijke bediening, het lekkere eten en de redelijke prijzen in het restaurant maken van ons een vaste klant.
Je kan zelf groenten (zoals tomaten) en fruit (meloenen bijv.) plukken in de moestuin van de boerderij om ze na betaling mee te nemen. Je groentenafval kan je terugbrengen om te composteren.
Het domein is er nog mooier op geworden dit jaar : er zijn nieuwe lodges geplaatst op de helling. Ze staan op palen en liggen achter de eerste rij lodges. Ze hebben zicht op de Mont Ventoux. Er is een klein maar stijlvol buitensanitair geplaatst voor ze.
Het vijvertje is verfraaid en het pleintje naast het restaurant heeft een betonnen bodem (veel gemakkelijker voor de dansactiviteiten die er worden georganiseerd).
De houten spelenavond heeft opnieuw voor veel amusement gezorgd bij jong en oud. Het is een activiteit die de gasten samenbrengt en wat mij betreft, zouden er zo meer mogen zijn op Bélézy.

 Zwakke punten : Er waren niet zo veel activiteiten meer (laatste week van augustus) en ook al minder kinderen (jammer voor onze zoon van 7).
Tip : Op Bélézy worden dossierkosten (30 euro) aangerekend wanneer je reserveert (zelfs bij een telefonische reservatie met aanbetaling, de dag voor aankomst). Dus je moet afwegen in functie van de beschikbaarheden of je al dan niet reserveert.
Receptie : 7
Netheid : 9
Veiligheid : 10
Activiteiten : 7
Diensten : 9
Accommod. : 8
Natuur : 8
Naaktheid : 8
Respect : 9


 3. 
katleen - 47 jaar - familie - Frankrijk
 Verblijf : Juli 2012 - 7 dagen - toegevoegd 15.08.2012
 Sterke punten : De mini-club. Mijn zoon ging met plezier in de namiddag naar de mini-club. De leidsters zijn enthousiast en vriendelijk. 2 van hen spraken Nederlands. De activiteiten waren afwisselend : zwembad, schattentocht, bakken, een ritje met de paardenkar enz.
Het zwembad : ik ken niet veel zwembaden waar je zo goed kunt zwemmen. Er is ook voldoende schaduw rond het zwembad.
De animatie : we hebben deelgenomen aan verschillende activiteiten. Het atelier Poterie of kleibakken is heel leuk. Je moet er wel op letten dat er voormiddagen zijn voor kinderen met volwassenen en alleen volwassenen. Hou rekening met de droog- en baktijd als je het werkje mee wil nemen naar huis (3 dagen). Het maken van een Braziliaans armbandje is best gezellig. Dit atelier wordt meerdere ochtenden per week georganiseerd. 's avonds is er altijd iets te doen : film, een optreden, houten spelen ...
De toiletgebouwen boven zijn comfortabeler en nieuwer dan beneden.
Het personeel in het restaurant is vriendelijk. Het eten is lekker en het is smaak-en stijlvol ingericht. Lekker brood in het winkeltje.

 Zwakke punten : Je kan de temperatuur niet regelen in de douches beneden. Het water was er vaak heel warm. In twee van de drie toiletgebouwen aan de andere kant van de camping kan het wel.
Teveel geklede mensen. Sommigen leken zich echt van camping vergist te hebben. De animatrices in de mini-club deden hun best en waren minder gekleed dan vorig jaar. Het assortiment in de winkel is niet zo uitgebreid. Onze kampeerplaats was wat lawaaierig, maar we waren al blij dat we nog een plaats hebben kunnen krijgen.
Receptie : 8
Netheid : 8
Veiligheid : 10
Activiteiten : 9
Diensten : 7
Accommod. : 7
Natuur : 8
Naaktheid : 5
Respect : 8


 4. 
yvonne - 48 jaar - familie - België
 Verblijf : Juli 2011 - 7 dagen - toegevoegd 10.08.2011
 Sterke punten : Een ruim zwembad met een aparte baan voor zwemmers. Comfortabele ligstoelen rondom het zwembad.
Bij aankomst lag een fles wijn klaar in de chalet die we gehuurd hadden en bij de afreis kregen we een fles appel-kersensap. Het is een kleine maar aangename attentie.
Het personeel van de bar is heel vriendelijk en we hebben er meermaals gegeten of wat gedronken. Onze zoon was dol op de pannekoeken, ook de frietjes en het ijs zijn lekker.
Aquagym en zumba zijn leuke activiteiten. De avondanimatie is ons ook goed bevallen, vooral de houten spelen en het spektakel met de 2-PK.
Fijne mensen op de camping. Een absolute aanrader.

 Zwakke punten : De winkel is klein. We konden niet eten in het restaurant omdat we niet gereserveerd hadden... jammer dat er nergens staat aangegeven dat je dient te reserveren. De activiteit op de boerderij om gearomatiseerde olijfolie te maken viel te mager uit. Het vlechten van Braziliaanse armbandjes was enkel gericht op kinderen, maar dat verneem je pas wanneer je je aanmeldt voor de activiteit.
Receptie : 10
Netheid : 8
Veiligheid : 10
Activiteiten : 7
Diensten : 8
Accommod. : 9
Natuur : 8
Naaktheid : 7
Respect : 8


 5. 
griet - 51 jaar - familie - België
 Verblijf : Juli 2005 - 10 dagen - toegevoegd 31.08.2005
 Sterke punten : Een groot zwembad, waarin je heerlijk kunt zwemmen. Rondom het zwembad staan zeer comfortabele ligstoelen. De bar-restaurant is zeer smaakvol en gezellig ingericht. Er is zelfs een leestafel met de kranten van de dag. Voor de kinderen en tieners is er 's avonds leuke animatie, zoals het voorlezen van sprookjes in de wigwam, waterpolo toernooien enz. Een heel leuke sfeer !
 Zwakke punten : Het terrein is verdeeld in twee delen die met elkaar verbonden zijn door een tunnel.
De sauna bevindt zich recht tegenover het winkeltje. Het is storend om na de saunabeurt te douchen met uitzicht op de winkel. De sauna ligt ook afgelegen van het zwembad. Het zou prettiger zijn een sauna te hebben vlakbij het zwembad.
Het winkeltje is vrij duur en beperkt qua aanbod.
Receptie : 9
Netheid : 9
Veiligheid : 9
Activiteiten : 8
Diensten : 8
Accommod. : 7
Natuur : 8
Naaktheid : 8
Respect : 9Home
© 2004 Camping Frankrijk